Kursansökan

Välkommen till sidan för kursansökan till Kista Folkhögskola. Stjärnmarkerade fält (*) är obligatoriska och ansökan går inte att skicka in förrän de blivit ifyllda. Det går också att ladda hem och skicka in din ansökan med posten. Du hittar ansökan här >>

Utbildningsbakgrund

Grundskola

Högskola

Berätta vem du är? Varför söker du till Kista folkhögskola? Vad har du för mål med dina studier? Har du arbetat? Med vad har du arbetat och hur länge? Skriv i textrutan nedan.

Allmänna kurser på grundskolenivå och gymnasienivå är CSN berättigade, kryssa för rutan om du planerar att söka studiemedel från CSN. Läs mer på www.csn.se

Efter att du skickat in din ansökan är det viktigt att du skickar in följande till ansokan@kistafolkhogskola.se

• Personbevis från skatteverket (för studier)
  • Kopior på betyg/betygsdokument från tidigare studier
  • Kopior på ev. SFI-betyg, lägst D-Betyg(Endast intyg godkänns inte)
  • Referenser som vi kan ringa upp, tex. lärare

OFULLSTÄNDIG ANSÖKAN BEHANDLAS INTE!

Avgifter: Undervisningen är avgiftsfri, men du köper böcker och undervisnings material själv. Skolan tar ut en termins avgift på 500 kr, vilket avser kostnader för studiebesök, kopiering, vissa studiematerial, försäkring, m.m.

Blir du antagen till skolan kommer dina personuppgifter att överföras till folkhögskolornas administrationsprogram SchoolSoft. Du behöver därför enligt personuppgiftslagen, PUL (1998:204), godkänna att dina personuppgifter lagras digitalt.